
Slik gjør du
- Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden. 
- Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann i en kjele og ha i erter og soyabønner når vannet koker, kok i 2 minutter. Vend erter, bønner og creme fraiche inn i risen. 
- Riv skallet av sitronen og bland sammen med resten av ingrediensene til urteoljen. Skvis over saften fra halve sitronen. 
- Stek aspargesbønnene i litt olje i en stekepanne. Smak gjerne til med en klatt smør og litt salt for ekstra god smak. 
- Server ris og grønt-blanding med de lettpanerte fiskefiletene. Topp med stekt asparges og urteolje. Håper det smaker! 
Tip!
- Ris kan fint erstattes med byggryn, couscous eller bulgur. 
Ingredienser
Findus-produkt(er) som trengs for denne oppskriften
Ingrediensliste
Lagde du denne oppskriften? Gi oss en anmeldelse!
Smakfulle alternativer











