Lettpanert fiskefilet med grønn ris og urteolje

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
pakker
 
4 
dl
 
kort ris (jasmine, basmati eller villris)
150 
gr
 
soyabønner
150 
gr
 
asparges
1 
dl
 
creme fraiche
30 
gr
 
parmesanost, revet
Urteolje:
1 
dl
 
god olivenolje
1 
stk
 
sitron
2 
fedd
 
hvitløk
2 
ss
 
persille, hakket

Slik gjør du

  1. Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.

  2. Kok ris etter anvisning på pakken. Kok opp vann i en kjele og ha i erter og soyabønner når vannet koker, kok i 2 minutter. Vend erter, bønner og creme fraiche inn i risen. 

  3. Riv skallet av sitronen og bland sammen med resten av ingrediensene til urteoljen. Skvis over saften fra halve sitronen. 

  4. Stek aspargesbønnene i litt olje i en stekepanne. Smak gjerne til med en klatt smør og litt salt for ekstra god smak. 

  5. Server ris og grønt-blanding med de lettpanerte fiskefiletene. Topp med stekt asparges og urteolje. Håper det smaker!

Serveringstips

Ris kan fint erstattes med byggryn, couscous eller bulgur. 

Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften