Frøbakt fisk med enkel coleslaw

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Sprø og saftig fisk servert med colesaw og aspargesbønner

Coleslaw passer til mye forskjellig, og er perfekt tilbehør til forskjellig typer fisk - for eksempel til fiskepinner og annen panert fisk.

Våre frøbakte fiskefileter er sprø og saftige og er ferdige på 20 minutter. Her servert med en enkel og god coleslaw og aspargesbønner
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2

Ingredienser

50 
gr
 
parmesan, revet
Coleslaw:
1/2 
stk
 
hodekål
2 
stk
 
gulrot
1 
stk
 
eple, syrlig
1 
dl
 
lettrømme
1 
dl
 
majones
1 
ss
 
sitronsaft
2 
ts
 
hvitvinseddik
2 
ts
 
dijonsennep
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Stek fisken etter anvisning på pakken.
  2. Coleslaw lager du slik: Skrell gulrøttene og riv dem grovt. Fjern stilken på kålen og kutt kålen i tynne strimler, gjerne på mandolin. Del eple i to, ta ut kjernen og kutt i tynne strimler. Lettrømme og majones smakes til med eddik, dijonsennep, sitronsaft, salt og pepper. Bland sammen med de strimlede grønnsakene.

  3. Stek aspargesbønner i en panne med litt olje på middels høy varme i ca. 5 minutter til de er varme. Dryss over revet parmesan ved servering
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
Bli den første til å gi en vurdering av denne oppskriften