Lettpanert Torsk Sitron og Pepper

{38BFD0D8-FDE1-4873-B682-361DDACC7F1D}
Lasagne

Sunt* og godt!  Vår serie med Lettpanert torsk er torskefileter dekket med tynn og sprø kavring. Med hele 70 % torsk, lavt innhold av salt og mettet fett er Lettpanert torsk et sunt* og smakfullt fiskemåltid som kan nytes med god samvittighet. Lettpanert torsk får du også med franske urter.

*Helsedirektoratet anbefaler i sine kostholdsråd å spise 300-450 gram ren fisk i uken

Slik tilbereder du

OVN 225°C 
(VARMLUFTSOVN 200°C)
Legg den dypfryste fisken på en stekeplate dekket med bakepapir, og stek midt i ovnen til paneringen er sprø og gylden i 18-22 minutter. Vend fisken halvveis i steketiden.
 


Ingredienser

Torsk 70%* (Gadus Morhua), hvetemel, stivelse (potet-, hvete-), vann, rapsolje, salt, sitronekstrakt, beriket hvetemel (kalsiumkarbonat), bakepulver (E450,E500,E503), gjær, druesukker og  pepper.
*Fisket i Nordøst Atlanteren (Barentshavet, Norskehavet, Spitsbergen eller Bjørnøya).

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. Formet av sammensatte stykker av fiskefilet.


Annet

Selv om vi har vært nøye med å fjerne alle fiskebein, kan det forekomme noen bein. 

Næringsverdi per 100g

Energi 852kJ/204kcal
Fett 10 g
hvorav mettet fett 0.8 g
Karbohydrat 14 g
hvorav sukkerarter 0.6 g
Fiber 0.8 g
Protein 14 g
Salt 0.83 g