Del
Del dette produktet

Våre utvalgte rosenkål

{5CE806E5-6AA3-4F89-96CC-0AEB38E3869A}
Våre utvalgte

Vi samarbeider tett med våre lokale norske gårder for å levere best mulig kvalitet til deg. Rosenkålen høstes på sitt beste og ferskdampes før de raskt fryses ned. Slik bevares smak, konsistens og næringsinnhold på en best mulig måte.

Slik tilbereder du

DAMPKOKING: 
Sett dampristen i en kjele og fyll kaldt vann opp til risten. Kok opp vannet og legg den dypfryste rosenkålen på dampristen. Damp rosenkålen under lokk i ca. 5 min. 
Rosenkålen er nå klar til servering!

KJELE: 
Kok opp en kjele med litt vann. Hell i den dypfryste rosenkålen fra posen og ha på lokk. La rosenkålen koke i 5 minutter. Hell av vannet og server! Dersom du ikke har induksjonstopp, kan dette ta litt lenger tid.
Tips: Tilsett gjerne litt smør og salt i vannet, det gir en ekstra god smak.

STEKEPANNE:
Ha litt olje og rosenkål i en varm, stor stekepanne. Vend rosenkålen jevnlig under steking i 6 til 7 minutter. Sett gjerne ned varmen mot slutten og ha i litt smør og salt.
Tips: Ønsker du å ta rosenkålen til nye høyder, prøv vår oppskrift med bacon - garantert en suksess.
 


Næringsverdi per 100g

Energi 130kJ/30kcal
Fett 0.6 g
hvorav mettet fett 0.1 g
Korbohydrater 4 g
hvorav sukkerarter 4 g

Kostfiber

3.5 g
Protein 5 g
Salt 0 g