Grønnsaksretter - fristende oppskrifter til alle anledninger

Har du tenkt over hvor kjedelig middagen ser ut uten grønnsaker eller salat?
Men grønnsakene trenger ikke bare spille birollen på middagsbordet
– de kan fint også ha hovedrollen!

Lenger nede finner du noen av våre favoritter blant oppskrifter
på grønnsaksretter, uansett om du skal ha tilbehør, lunsj eller hovedrett!

Grønnsaksretter - fristende oppskrifter til alle anledninger

Har du tenkt over hvor kjedelig middagen ser ut uten grønnsaker eller salat?
Men grønnsakene trenger ikke bare spille birollen på middagsbordet
– de kan fint også ha hovedrollen!

Lenger nede finner du noen av våre favoritter blant oppskrifter
på grønnsaksretter, uansett om du skal ha tilbehør, lunsj eller hovedrett!

Grønnsaker på mange måter


Det som er så fint med grønnsaker, er hvordan du kan variere, trikse og mikse!

Kok, damp, stek, bak, wok, mos, grill – det er nesten bare fantasien som setter begrensningene!

Findus har grønnsaker som passer til det meste, alt fra tradisjonelt tilbehør til stek og fisk, til spennende wok-blandinger og krydder og urter for å få frem det «ekstra lille» i smaksopplevelsen.

Mer grønt og mindre kjøtt
er bra for kloden og kroppen


Fokus på matens opprinnelse og egenskaper er økende, og flere og flere tar bevisste valg rundt kostholdet sitt.

Å være opptatt av bærekraft i matproduksjonen er ikke nytt for oss; vi har vært oss bevisste vårt ansvar siden 1941, uten at det betyr at vi er i mål.

Derfor har vi blant annet ønske om å inspirere flere til å spise mer grønt og vegetar, ved å gjøre det enkelt – både å lage og få tak i.



VET DU AT...

...94% av grønnsakene våre kommer fra norske bønder.



VET DU AT....

...94% av grønnsakene våre kommer fra norske bønder.

´



VET DU AT...

...de bidrar ikke bare til farge på tallerkenen;
grønnsaker er en viktig del av kostholdet vårt



VET DU AT...

...våre grønnsaker fryses raskt ned etter høsting,
så de beholder maksimalt av både smak og næring.



VET DU AT...

...å bruke frosne råvarer kan bidra til
å redusere matsvinn med nesten 50%.