Del
Del denne oppskriften

Smørstekt torsk med bacon og potetmos med erter

Antall porsjoner
4
Vanskelighetsgrad
4
Antall porsjoner
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

Slik gjør du

  1. Tilsett fiskefiletene med salt og legg husholdningspapir over, slik at overflødig vann forsvinner.

  2. Kok potetene i lettsaltet vann. Rør ertene sammen slik at det fremdeles er noen biter igjen.
  3. Stek baconbitene på middels varme. Legg de på et fat med tørkepapir.

  4. Hell vannet av potetene. Tilsett 25 g smør, melk, dill og salt. Rør det sammen til en fin mos, og tilsett ertene. Legg et lokk over pannen, og sett det til side.

  5. Stek fisken i ca. 3-4 minutter på hver side i halvparten av smøret, og tilsett resten av smøret og kapersen mot slutten stekingen.
  6. Server fisken med ertemosen og kaperssmøret.

Del
Del denne oppskriften