Stekte aspargesbønner med pesto og parmaskinke

Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Stekte aspargesbønner med pesto og parmaskinke

Den beste måten å få sprø grønnsaker på er faktisk å bruke stekepanna! Trikset er å steke på høy varme i nøytral olje, og rør jevnlig. Her steker vi aspargesbønner: piff de opp med gode smaker, som for eksempel pesto og parmaskinke eller nøtter - eller begge deler! Verre enn det er det ikke - det er superenkelt å steke fryste grønnsaker! Denne retten er godt tilbehør, men kan også serveres som forrett eller som en lett lunsj.
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
ss 
pesto
50 
gr 
valnøtter
noen 
skiver 
parmaskinke
30 
gr 
parmesan
olivenolje

Slik gjør du

  1. Ha litt rapsolje i en stekepanne og varm til middels sterk varme. 

  2. Stek aspargebønner under stadig omrøring i ca. 3-4 minutter. 

  3. Tilsett pesto mot slutten av steketiden. Dryss over hakkede valnøtter og strimlet parmaskinke ved servering. 

  4. Drypp gjerne over noen dråper med en god olivenolje. Håper det smaker!

Serveringstips

For ekstra smak og piff av næringsstoffer kan du lage vår supergode ertepesto til!