Stekte erter med parmesan

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad
Stekte erter med parmesan

 Gjør som i Italia - stek ertene i stekepanna! Det er veldig lett, veldig godt og tar bare 3 minutter. For den beste smaken velger du Petit Pois-erter, dette er de minste og søteste ertene. Gjør enda mer luksus ut av ertene ved å ha i parmesan - Buon Appetito!  
Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
ss 
olivenolje
50 
gr 
Parmesan
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Ha litt olivenolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. 
  2. Ha i ertene og stek på høy varme i 2-3 minutter. 
  3. Skru ned varmen og riv over parmesan. 
  4. Kvern over litt salt og pepper, og server med en gang. 

Serveringstips

Stekte erter med parmesan er perfekt tilbehør til både fisk, kylling og kjøtt! Server gjerne med godt brød til.
I stedet for parmesan kan du bruke fetaost eller pecorino.