Stekte erter med parmesan

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Gjør som i Italia - stek ertene i stekepanna! Det er veldig lett, veldig godt og tar bare 3 minutter. For den beste smaken velger du Petit Pois-erter, dette er de minste og søteste ertene. Gjør enda mer luksus ut av ertene ved å ha i parmesan - Buon Appetito!  

Her kan du finne våre tre tips for å steke erter som en gourmetkokk.

Forberedelsestid
'
Tilberedelsestid
'
Antall porsjoner
2
Vanskelighetsgrad

Ingredienser

2 
ss
 
olivenolje
50 
gr
 
Parmesan
Salt og pepper

Slik gjør du

  1. Ha litt olivenolje i en stekepanne og varm til middels høy varme. 
  2. Ha i ertene og stek på høy varme i 2-3 minutter. 
  3. Skru ned varmen og riv over parmesan. 
  4. Kvern over litt salt og pepper, og server med en gang. 

Serveringstips

Stekte erter med parmesan er perfekt tilbehør til både fisk, kylling og kjøtt! Server gjerne med godt brød til.
I stedet for parmesan kan du bruke fetaost eller pecorino.  
Hva våre kunder mener
Skriv en anmeldelse
Dine opplysninger
*
*
* Obligatoriske felt
Din vurdering
Vurder oppskriften
*
*
* Obligatoriske felt
  • Supergodt!
    Enkelt og så godt! Dette skal lages igjen.
    Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn.